Business Hi-Tech

Sony a lansat noile modele de notebook-uri din seriile SB şi F

Sony a lansat noile modele de notebook-uri din seriile SB şi F

Autor: Ştefan Vrabie

22.03.2011, 13:51 48

Compania japoneză Sony, unul dintre cei maimari producători mondiali de electronice, a lansat noile serii denotebook-uri business şi multimedia, ce vor fi disponibile pe piatăîncepând de săptămâna viitoare.

Notebook-urile vor avea preţuri cuprinse între5.000 şi 8.000 de lei.

Printre noile produse se numără laptopul VAIOSB pentru segmentul business, are o greutate de 1,7 kg şio autonomie de 7 ore standard şi 14 ore cu ajutorul baterieiexterne. Acesta are un ecran de 13,3 inchi cu tehnologie LED şidispune de o tastatură iluminată.

Un alt model prezentat azi a fost primul notebook cu ecran 3Ddin gama Sony VAIO. Noua serie F vine cu un ecranFull HD cu tehnologie LED de 16 inch.

Notebook-urile suportă conţinut nativ 3D,precum filmele 3D, Blu-ray, jocuri sau clipuri şi poate convertiinstantaneu orice film sau imagine 2D de pe Blu-ray sau DVD înformatul de vizualizare 3D.

Tomohiro Nakashima, noul şef al Sony România,estimează că în acest an va înregistra vânzări de laptopuri maimari cu 10-15% pe fondul revenirii economiei şi al cererii de pepiaţa IT&C. El a declarat că anul trecut s-au vândutaproximativ 400.000 de notebook-uri pe piaţa din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO