Business Hi-Tech

Solutie IT pentru managementul documentelor

27.08.2004, 00:00 27

Producatorul de echipament digital pentru birou Konika Minolta a anuntat lansarea unei solutii de arhivare electronica a documentelor, numita Flexistore, si destinata eficientizarii lucrului cu documente.
?Solutia Flexistore este creata pentru a darama mitul conform caruia arhivele electronice sunt inca dificil de operat si greu de creat", afirma oficialii companiei. Arhivarea electronica este considerata de oficialii Konica Minolta cu pana la 70% mai ieftina decat arhivarea clasica. In acelasi timp, studiile efectuate in SUA si citate de Konica Minolta arata ca peste 15% din timpul petrecut de un angajat la birou este dedicat regasirii documentelor in format hartie, iar aproximativ 8,5% din aceste documente sunt pierdute datorita erorilor care apar in procesul de arhivare clasica. Flexistore realizeaza scanarea documentelor scrise, arhivarea celor electronice, securizarea accesului la documente, precum si transferul informatiilor prin reteaua de calculatoare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO