Business Hi-Tech

Softiştii de la Fortech Cluj finalizează anul cu o creştere de 10% a cifrei de afaceri şi peste 400 de angajaţi

Călin Văduva

Călin Văduva

Autor: Laurentiu Cotu

01.12.2014, 00:05 315

Furnizorul de software Fortech din Cluj-Napoca, controlat în principal de Călin Văduva, estimează că va finaliza anul cu un plus de 10% al afacerilor faţă de anul trecut.

Compania a avut în 2013 o cifră de afaceri de aproximativ 45,7 mil. lei (10,3 mil. euro) şi un număr mediu de 301 angajaţi, conform site-ului Ministerului Fi­nanţelor. Fortech oferă servicii de IT (arhitectură, dezvoltare soft­ware, testare, consultanţă) pentru diverşi clienţi din industria auto, retail, dar şi din alte domenii. Clujenii lucrează exclusiv pe export, în principal pentru companii din Germania şi SUA.

„În primele nouă luni ale anului am continuat să păstrăm ritmul de creştere al afacerii, în mod special pe fondul dezvoltării relaţiilor cu clienţii existenţi şi în contextul unei pieţe a serviciilor IT care s-a menţinut pe un trend de creştere şi în acest an. Estimăm că vom încheia acest an cu o cifră de afaceri cu circa 10% mai mare faţă de anul trecut“, a declarat pentru ZF Transil­vania Călin Văduva, CEO al Fortech.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO