Business Hi-Tech

Smartphone-urile Utok vor avea preinstalată aplicaţia Zonga

Sergiu Biriş, CEO al Zonga

Sergiu Biriş, CEO al Zonga

30.04.2014, 00:04 1073
Utok, brandul de dispozitive mobile al distribuitorului local IT&C Skin Media, a încheiat un parteneriat cu Zonga pentru a oferi serviciul multi­media pe toate noile smartphone-uri şi tablete din gama sa, telefonul 351D fiind primul care va avea preinstalată aplicaţia.

„Aplicaţia Zonga va fi de acum preinstalată pe toate smartphone-urile şi tabletele UTOK“, a spus Sergiu Biriş, CEO al Zonga.

Aplicaţia Zonga permite accesul utilizatorilor de dispozitive mobile la o bibliotecă de circa 20 de milioane de melodii prin intermediul conexiunii la internet. Serviciul, care poate fi ac­cesat şi de pe calculator, a fost dez­vol­tat de compania românească Trilulilu Music, care este deţinută de Voda­fone, Universal Music şi compa­nia Tri­lulilu - unde acţionar majoritar este in­ves­titorul francez Alexis Bonte. Ser­viciul Zonga este cu plată, însă utiliza­torii smartphone-ului UTOK 351D vor avea preinstalată aplicaţia şi vor putea asculta muzică gratuit timp de o lună prin abona­mentul „Zonga Full“.

Smartphone-ul UTOK 351D este disponibil la precomandă la un preţ de aproximativ 70 de euro.

Anul acesta piaţa smartphone-uri­lor este estimată la apro­ximativ două milioane de unităţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO