Companii

SIVECO România câştigă medalia de aur la eLearning Awards pentru Sistemul Educaţional Informatizat

Autor: Mediafax

16.11.2010, 18:45 29

SIVECO România a câştigat Medalia de Aur pentru SistemulEducaţional Informatizat (SEI), la categoria "Best e-learningproject securing widespread adoption", a eLearning Awards, de laLondra, categorie la care au intrat în competiţie directă numeimportante în domeniu.

"Este cu siguranţă o mare onoare pentru noi dar şi o foarteplăcută surpriză să fim câştigătorii acestei competiţii de maximăanvergură. Noi avem convingerea că Sistemul EducaţionalInformatizat este cel mai mare proiect realizat în ţara noastră îndomeniul eLearning, cu un impact major asupra educaţiei. (...)Acest premiu este cu atât mai important cu cât se ştie cât deavansată şi de concurenţială este piaţa de eLearning în MareaBritanie şi cât de drastic se face evaluarea proiectelor în aceastăcompetitie, de către un juriu internaţional de experţi recunoscutpentru exigenţă şi obiectivitate", a declarat Irina Socol,Preşedinte şi Director General SIVECO Romania, potrivit unuicomunicat al companiei remis agenţiei MEDIAFAX.

La nivel internaţional, SEI este cel mai cunoscut şi premiatproiect românesc din domeniul educaţiei, primind trofee în cele maimari competiţii precum World Summit Award, European eGovernmentAwards, European IT Excellence Awards, International ProjectManagement Association, eEurope Awards for eGovernment.

"Reuşita obţinută în Anglia aparţine unei echipe de AUR.Produsele noastre AeL, AeL eContent, AeL eServices sunt adoptate pescară largă şi au generat valoare pentru întreaga societateromânescă. Ele sunt motorul unor proiecte de imensă popularitateprecum Conferinţa Naţională de Învăţământ Virtual, IntelTeach, CupaSIVECO, Şcoala de Vară SIVECO, Cursurile Caselor Corpului Didactic,forum.edu.ro, pătrunzând în instituţiile de educaţie, generândperformanţă exact în zona în care este cel mai eficient asimilată",a declarat Radu Jugureanu, director departament AeL EducationalContent, SIVECO Romania.

La rândul său, Florin Ilia, vicepreşedinte comercial SIVECORomânia, a apreciat că acest premiu este "cu adevărat fantastic,binemeritat, pentru un proiect complex, dificil, care influenţeazădecisiv procesul educaţional în România, Moldova, Cipru, EmirateleArabe Unite, Maroc", aceasta fiind şi explicaţia primirii premiului- nivelul ridicat de asimilare şi răspândire în rândulutilizatorilor direcţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO