Business Hi-Tech

SII România, specializată în servicii şi soluţii IT, cu 650 de angajaţi şi afaceri de 33 mil. euro în anul fiscal 2022 – 2023, plus 68%, se extinde cu al doilea birou regional, la Timişoara. „Următoarea locaţie vizată pentru deschiderea unui nou birou este Cluj”

SII România, specializată în servicii şi soluţii IT,...

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.02.2024, 10:59 119

SII România, companie multinaţională specializată în servicii şi soluţii IT, cu afaceri de 33 mil. euro în anul fiscal 2022 – 2023, plus 68%, anunţă deschiderea celui de-al doilea birou regional, în Timişoara, după succesul înregistrat cu deschiderea primului birou în Iaşi – din vara anului trecut, unde lucrează în prezent o echipă de 50 de specialişti -, au transmis reprezentanţii companiei printr-un comunicat. Noul birou este situat în zona centrală şi pune la dispoziţia echipelor SII România toate facilităţile şi dotările tehnice de interes, servicii de suport, precum şi posibilitatea de extindere în acord cu obiectivele de dezvoltare ale companiei pe termen scurt şi mediu. SII România avea 650 de angajaţi în 2023.

„Deschiderea biroului în Timişoara reprezintă un pas important în strategia de creştere şi extindere a companiei. Suntem mândri să ne consolidăm prezenţa în regiunea de vest a României şi să fim mai aproape de clienţii şi echipele noastre (...)”, au transmis reprezentanţii companiei.

În alegerea noii locaţii s-au luat în considerare atât proiectele în derulare, cât şi potenţialul comercial al regiunii, fondul de talente şi feedback-ul angajaţilor locali, arată sursa citată anterior. De asemenea, potrivit reprezentanţilor companiei, implementarea unei strategii de recrutare adaptate business-ului SII România, dar şi specificului local, într-o nouă zonă de activitate, este esenţială pentru a asigura continuarea dezvoltării companiei în regiunea Timişoara.

„Obiectivul nostru este să oferim soluţii de calitate, flexibile, în proximitatea partenerilor noştri, pentru a răspunde dinamicii pieţei şi nevoilor specifice ale mediului de afaceri local. Ne bazăm în acest sens pe nivelul înalt de expertiză în domenii de activitate cheie în dezvoltarea regiunii de vest”, au mai spus reprezentanţii companiei.

Planurile reprezentanţilor companiei SII România vizează deschiderea unui birou şi în Cluj.

„Următoarea locaţie vizată pentru deschiderea unui nou birou este Cluj. Extinderea teritorială la nivel naţional reprezintă o etapă esenţială pentru continuarea dezvoltării SII România şi consolidarea centrului său de livrare distribuită (DDC) ce deserveşte atât clienţi naţionali, cât şi internaţionali. Acesta se bazează pe echipe repartizate la nivel naţional, ceea ce permite accesul rapid la o gamă extinsă de tehnologii, competenţe şi resurse. Pentru a-şi întări prezenţa la nivel regional, SII România mizează şi pe dezvoltarea unor parteneriate puternice cu instituţiile de învăţământ şi camerele de comerţ din Timişoara.”

SII România oferă servicii de dezvoltare software pentru o gamă largă de industrii, inclusiv IT, Telecomunicaţii, Banking & Finanţe, Asigurări, Energie, Industrie, Agricultură şi Automotive. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO