Business Hi-Tech

Sharp: Piaţa de televizoare va creşte cu 1-2% anul acesta

Sharp: Piaţa de televizoare va creşte cu 1-2% anul acesta

Autor: Ioana Nita

12.02.2014, 00:06 157
Piaţa locală de televizoare se va majora anul acesta cu doar 1%-2%, similar cu avansul înregistrat în 2013, creştere care va fi susţinută în mare parte de TV-urile cu diagonale mari vândute în perioada Campionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, în condiţiile în care compania nu estimează evoluţii spectaculoase, în general ale consumului, spun reprezentanţii Sharp România.
 
„Ne aşteptăm ca piaţa de televizoare să evolueze într-un ritm slab pozitiv, cu o creştere de 1-2%. Vânzările aduse pe perioada Cam­pionatului Mondial de Fotbal din Brazilia, în special pe diagonalele mari, vor contribui la această creştere. Cum nu vedem o creştere a încrederii consumatorului în general, nu sunt motive să credem în creşterea generală a consumului. Aşadar nici zona de consumer electronics nu va beneficia de o creştere ieşită din comun“, a declarat pentru ZF Bogdan Pasat, manager de marketing şi vânzări al Sharp România şi Bulgaria.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO