Business Hi-Tech

SAP Romania vizeaza afaceri in crestere cu 20% in 2007

15.06.2007, 19:49 16

SAP Romania, filiala locala a furnizorului german de solutii informatice pentru afaceri, si-a bugetat in acest an afaceri de circa 12 mil. euro, cu 20% mai mult ca in 2006.
Potrivit lui Valentin Tomsa, directorul general al SAP Romania, 50% din veniturile companiei sunt generate de sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
"In 2007, vrem ca ponderea sa creasca. Segmentul public ne aduce mai putin de 10% din venituri", a precizat Tomsa.
In acest an grupul german isi va deschide la Bucuresti un centru de consultanta care va oferi servicii pentru activitatea din Europa, investitia ridicandu-se la patru milioane de euro. "Deocamdata, centrul are in jur de 30 angajati, iar la sfarsitul anului vor fi 100 de angajati", a adaugat oficialul SAP Romania.
"Romania a fost selectata de grup nu doar datorita costurilor reduse, ci si datorita competentei si bunei pregatiri. De asemenea, SAP Romania a avut anul trecut o crestere a veniturilor peste media grupului", a precizat directorul general al SAP Romania. Angajatii centrului de consultanta pentru afacerile SAP din zona europeana vor fi pregatiti in centrele specializate ale companiei, fiind posibil, in cazul dezvoltarii activitatii, sa fie deschis unul si in Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO