Business Hi-Tech

SAP isi dubleaza personalul in India

02.07.2003, 00:00 11

Producatorul german de software SAP a anuntat ca intentioneaza sa isi dubleze numarul de angajati din India, ajungand la 2.000 in urmatorii trei ani, conform BBC.
Seful SAP, Henning Kangermann, a explicat aceasta decizie prin faptul ca India este si o piata foarte buna pentru produsele software, iar clientii vor avea nevoie de suport tehnic permanent.
Conform oficialilor companiei, SAP are o cota de piata in aceasta tara de 60% pe piata aplicatiilor software pentru afaceri. Pana acum, compania are 400 de clienti, de la companii petroliere la producatori de automobile sau chiar producatori de PC-uri. "Este pentru prima oara cand dezvoltam un centru SAP de o asemenea dimensiune in afara Germaniei", a mai declarat Kangermann.
SAP Labs India, divizia de dezvoltare a companiei germane a anuntat deja ca va investi 20 mil. $ intr-un nou centru in Bangalore unde vor fi produse solutii pentru clientii locali. SAP si-a deshis reprezentanta din India in 1996 iar in prezent are birouri in Bangalore, Bombay, Calcutta si New Delhi. dan.dragomir@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO