Business Hi-Tech

Samsung aduce X450 in Romania

02.07.2004, 00:00 25

HAT Romania, unicul distribuitor oficial al telefoanelor Samsung pe piata autohtona, a anuntat lansarea unui nou model cu clapeta, SGH-X450, disponibil la pretul de 150 de euro.
Telefonul are un ecran cu 65.000 de culori si dimensiuni destul de reduse (83 x 46 x 21 milimetri). Noul model cantareste doar 79 de grame, ceea ce il face un telefon usor de manevrat si discret, spun cei de la Samsung.
SGH-X450 ofera posibilitatea de a alege dintre cele 26 de melodii polifonice pe 40 de tonuri, precum si de a folosi serviciul de mesaje multimedia (MMS) si Java. De asemenea, este poate fi folosit pentru accesa Internetul sau serviciul de e-mail prin GPRS sau WAP.Reprezentantii Samsung au anuntat ca lansarile de noi telefoane vor continua pe parcursul verii, cu modele care se adreseaza tuturor segmentelor de piata. Compania Hat Romania a fost infiintata in anul 1999, ca subsidiara a grupului Hat International, care desfasoara operatiuni in Grecia, Africa de Sud, India, Polonia, Israel, si Bulgaria si Romania, in diverse domenii de afaceri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels