Business Hi-Tech

Salarium ia o jumătate de milion de euro de la Neogen Capital, fondul condus de Călin Fusu

Salarium ia o jumătate de milion de euro de la Neogen...

Autor: Alexandra Cepăreanu

17.02.2022, 00:00 107

Start-up-ul românesc Salarium, care a dezvoltat o platformă software care oferă angajaţilor posibilitatea de a primi un avans din salariu prin intermediul unei aplicaţii mobile, a ridicat o finanţare în valoare de 500.000 euro de la fondul de investiţii Neogen Capital.

„Finanţarea va susţine planurile pe care le avem setate pentru perioada următoare şi totodată validează soluţia noastră şi aplicabilitatea ei în piaţa din România. Am reuşit să creştem o nouă nişă în ecosistemul de business românesc, aceea de „salary on demand”, care vine la intersecţia dintre payroll tech, fintech şi beneficii corporate. Neogen Capital, prin această rundă, ne-a acordat votul de încredere în ceea ce priveşte eforturile echipei de până acum şi ne solidifică creşterea care va urma”, a spus Alina Ştefan, CEO, Salarium Fintech.

„(...) Salarium are mai multe opţiuni de creştere, atât prin oferirea unei game mai diversificate de servicii financiare, cât şi prin dezvoltarea de soluţii noi de gestionare şi motivare a forţei de muncă dedicate companiilor. Salarium este un proiect pe care l-am urmărit încă de la început şi Neogen Capital îl susţine prin această investiţie în atingerea obiectivelor pe care şi le propune”, a adăugat Călin Fusu, fondator al Neogen. Astfel, Salarium se adresează companiilor care doresc să aibă mai multă grijă de angajaţii lor, oferindu-le un plus de autonomie şi control asupra finanţelor proprii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO