Business Hi-Tech

Safetech Innovations, companie românească listată la BVB, devine distribuitor al produselor aflate în portofoliul Phriendly Phishing, furnizor global de soluţii de securitate cibernetică

Victor Gânsac, Preşedintele Consiliului de Administraţie şi CEO al Safetech Innovations

Victor Gânsac, Preşedintele Consiliului de Administraţie şi CEO al Safetech Innovations

Autor: Cristina Bellu

12.06.2023, 11:00 894

Compania locală Safetech Innovations, listată la BVB sub simbolul SAFE, cu birouri în Bucureşti, Londra, Reston şi Abu Dhabi, anunţă semnarea unui parteneriat de distribuţie în Europa şi Marea Britanie cu Phriendly Phishing, jucător global specializat în furnizarea de soluţii de training de securitate cibernetică şi simulare de tip phishing.

În urma acestui parteneriat, subsidiara din Marea Britanie a Safetech Innovations îşi va dezvolta competenţele de Managed Security Service Provider (MSSP) în Marea Britanie şi Irlanda pentru a deservi clienţi din diverse industrii. Astfel, compania va oferi o gamă largă de servicii de securitate care vor viza protejarea sistemelor de informaţii, reţelelor şi datelor clienţilor săi de potenţiale ameninţări şi atacuri cibernetice.

„Suntem entuziasmaţi de oportunităţile pe care acest parteneriat le aduce şi rămânem dedicaţi obiectivelor noastre principale de dezvoltare a companiei, oferirea de valoare adăugată clienţilor noştri şi asigurarea unui peisaj digital mai sigur pentru companiile din Europa şi nu numai”, spune Victor Gânsac, Preşedintele Consiliului de Administraţie şi CEO al Safetech Innovations.

Safetech Innovations este listată pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti începând cu 6 februarie 2023. În prezent, compania are o capitalizare de piaţă de aproximativ 202 de milioane de lei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO