ZF 24

Romtelecom relanseaza oferta de telefonie fixa pentru companii

16.10.2008, 17:23 18

Romtelecom, unul din cei mai mari jucatori de pe piata locala telecom, a lansat patru abonamente de telefonie fixa destinate firmelor, care permit efectuarea de apeluri in propria retea si in alte retele fixe la un tarif unic de 0,027 euro/minut, indiferent de intervalul orar. Primul abonament lansat de Romtelecom, Voce Business National, costa 13,09 euro pe luna (inclusiv TVA) si permite efectuarea de apeluri la un tarif unic de 0,027 euro/minut, valabil atat in reteaua Romtelecom, cat si in alte retele fixe nationale.

Abonamentul Voce Business Mobil va permite clientilor companii posibilitatea de a efectua apeluri catre retelele mobile nationale, la un tarif de 0,099 euro/minut, precum si un tarif unic de 0,027 euro/minut pentru apeluri in reteaua Romtelecom si catre alte retele nationale fixe si un tarif de 0,05 euro/minut pentru apeluri interjudetene, atat in reteaua Romtelecom, cat si in alte retele de telefonie fixa, indiferent de palierul orar. Abonamentul lunar pentru Voce Business Mobil costa 13,09 euro, inclusiv TVA.

Prin intermediul Voce Business International Nelimitat 3, abonatii Romtelecom pot initia convorbiri internationale nelimitate in retelele de telefonie fixa catre trei destinatii internationale alese din cele trei grupe de tari. Tariful lunar pentru acest abonament se ridica la 16,66 euro, inclusiv TVA.

Clientii care opteaza pentru abonamentul Voce Business International Nelimitat 10 au acces la convorbiri nelimitate in retelele fixe catre oricare 10 state din cele trei grupe de tari mentionate anterior.

Abonamentul este tarifat cu 28,56 euro/luna, inclusiv TVA. Ultimele doua abonamente includ convorbiri locale si interurbane in reteaua Romtelecom, precum si apeluri locale catre alte retele nationale fixe la un tarif unic de 0,027 euro/minut si convorbiri interurbane catre alte retele fixe, la un tarif de 0,05 euro/minut, indiferent de palierul orar.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO