Business Hi-Tech

Romsym a înregistrat o creştere de 7% în 2010 faţă de anul trecut

Autor: Ştefan Vrabie

11.04.2011, 15:28 28

Romsym, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii şiservicii IT de pe piaţa locală, a înregistrat o creştere a cifreide afaceri cu 7% comparativ cu cifra de afaceri înregistrată înanul 2009.

"Grupul Romsym Data a înregistrat o creştere de la 5,5 milioaneEuro în 2009 la 5,9 milioane de Euro în 2010" a declarat RăzvanBalint, director general Romsym.

Zona de servicii şi consultanţă a companiei a fost cea care aînregistrat cea mai bună creştere, cu aproximativ 12%, potrivitoficialilor. Printre obiectivele companiei pentru 2011 se numărădezvoltarea zonei de securitate IT.

În acest sens, în luna ianuarie a acestui an Romsym Data a creatYellow Hat, asociaţie de securitate IT. Yellow Hat este o asocierede companii independente de IT cu cunoştinţe şi experienţă în zonade securitate IT cu toate aspectele sale (soluţii software,servicii complementare, consultanţă). Un alt proiect pentru anul2011 este de a se extinde în zona de distribuţie a aplicaţiilorSoftware as a Service.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO