Business Hi-Tech

Rezolvare amiabila pentru www.airfrance.ro?

06.03.2001, 00:00 34



Conducerea firmei Amaltea va inainta, in urmatoarele doua saptamani, reprezentantilor Air France din Romania, o propunere prin care se va incerca stingerea amiabila a conflictului dintre cele doua parti, privind domeniul "airfrance.ro" detinut, in prezent de Amaltea.

"Vom trimite o invitatie reprezentantilor Air France pentru a stabili o runda de negociere, pentru a incerca incheierea procesului printr-o tranzactie in care sa nu existe pretentii reciproce", a declarat Dorin Frunza, avocatul firmei Amaltea, citat de Mediafax.

"Nu pot comenta in acest moment propunerea celor de la Amaltea, vom putea discuta in momentul in care ei o vor inainta, a declarat Ziarului Financiar Ana Mihail, oficial al AirFrance Romania, care a adaugat ca acest confict se poate incheia in conditii amiabile doar in cazul in care Amaltea renunta la site-ul www.airfrance.ro si plateste cheltuielile de judecata provocate de procesul pe rol dintre cele doua companii.

Urmatorul termen in procesul Amaltea-Air France a fost stabilit pentru data de 10 aprilie. Compania Air France a deschis la sfarsitul anului trecut primul proces asupra unui domeniul de Internet cu extensia ".ro" cerand in instanta anularea contractului dintre Romanian National Computer Network si Amaltea SRL, in urma caruia a fost inregistrata controversata adresa web.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO