Business Hi-Tech

Retailerul GSM Say închide zece magazine

Autor: Adrian Seceleanu

06.01.2011, 19:12 113

Compania M.C.S. Communications, care administrează reţeaua deretail GSM Say, a luat decizia de a închide zece puncte de lucru,în care activitatea "nu este profitabilă", potrivit unei deciziiluate de acţionari la finele lunii noiembrie, şi publicată înaceastă săptămână în Monitorul oficial. "Dat fiind că activitateadesfăşurată în anumite magazine nu este profitabilă, societatea ahotărât rezilierea următoarelor contracte de închiriere şiînchiderea punctelor de lucru declarate la respectivele adrese",potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial.

Retailerul a închis magazinele din centrele comerciale Era Parkdin Iaşi şi Oradea şi magazinul din centrul comercial Silver MallVaslui. În Bucureşti compania a închis magazinele din centrulcomercial Militari, centrul comercial Vitantis şi centrul comercialUnirea.

M.C.S. Communications a mai închis câte un magazin şi înPetroşani, Timişoara, Roman şi Craiova.

Reţeaua are 90 de magazine, potrivit datelor de pe pagina web acompaniei.

MCS Communications este parte a grupului Globalicom-Trade LTD,companie israeliană cotată la bursa din Tel-Aviv. Din acelaşi grupmai fac parte companiile HAT, importatorul al telefoanelor mobileSamsung şi DTH Television Grup, operatorul de televiziune prinsatelit cunoscut sub brandul Boom, care se află insolvenţă.

Cel mai mare retailer GSM de pe piaţă este Germanos, care arepeste 250 de magazine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO