Business Hi-Tech

Platforma Takeaway.com a ajuns la 800 de restaurante partenere în România

Autor: Ioana Nita

16.01.2019, 00:07 708

Takeaway.com, platforma pentru comenzi online de mân­care originară din Olanda, a ajuns la un portofoliu de cir­ca 800 de restaurante partenere în România, cu 200 mai mul­te decât în urmă cu aproape un an, când a preluat start-up-ul local Oliviera.ro. Gigantul olandez, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de comenzi online de mân­care din Europa, a achiziţionat anul trecut grupul bulgar Hello Hungry, din care făceau parte platformele online Oliviera.ro şi BGMenu.bg, pentru suma de peste 10 mi­l. euro.

„Am migrat complet la platforma Takeaway.com şi urmăm în continuare planul de creştere conform investiţiilor realizate. În România, creşterea este mult mai mare decât ne aşteptam“, a declarat pentru ZF Vladimir Davchev, unul dintre fondatorii Hello Hungry, care a rămas şi după achiziţie în cadrul grupului Takeaway.com ca manager pentru regiunea Europa de Sud-Est.

În urma tranzacţiei cu Takeaway.com, fostul grup Hello Hungry s-a angajat să înregistreze anual creşteri de circa 150% în următorii ani.

În prezent, serviciile platformei Takeaway.com sunt disponibile în peste 40 de judeţe din România, iar valoarea medie a unei comenzi este de circa 55-60 lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO