Business Hi-Tech

Pismicenco, Kaspersky Lab România: Companiile sunt tot mai preocupate de securizarea proceselor tehnologice din fabrici. „Anul acesta vom încheia cel puţin un proiect pe zona aceasta.“

Bogdan Pismicenco: Totul începe cu un audit de securitate, apoi cu o recomandare şi în final cu implementarea soluţiei în sine, care durează mai mult.

Bogdan Pismicenco: Totul începe cu un audit de securitate, apoi cu o recomandare şi în final cu implementarea soluţiei în sine, care durează mai mult.

Autor: Ioana Nita

08.04.2019, 00:05 215

Companiile din zona de producţie sunt tot mai interesate de soluţii care să le protejeze procesul tehnologic de fabricaţie, în condiţiile în care un atac cibernetic asupra acestuia ar aduce pierderi uriaşe pentru businessul acestora - oprirea liniei de producţie chiar şi pentru perioade scurte generează pagube materiale masive pentru o fabrică.

„Am început sa avem tot mai multe discuţii cu companii din zona industrială pentru securizarea procesului tehnologic de fabricaţie. Anul acesta am încredere că vom încheia cel puţin un contract pentru un proiect de acest gen“, a declarat pentru ZF Bogdan Pismicenco, territory sales manager în cadrul Kaspersky Lab pentru România, Bulgaria şi Republica Moldova. El a adăugat că perioada de negociere a unui astfel de contract este de lungă durată - în medie între trei şi şase luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO