Business Hi-Tech

​Parteneriat între platformele NewLaw şi Fairo pentru servicii juridice şi administrare financiară dedicate freelancerilor şi start-up-urilor

Bogdan Ilie, avocat şi fondator NewLaw.ro şi Andrii Hidulian, managing director în cadrul Fairo

Bogdan Ilie, avocat şi fondator NewLaw.ro şi Andrii Hidulian, managing director în cadrul Fairo

Autor: Ioana Nita

27.09.2023, 17:36 219

Platforma locală NewLaw.ro, proiect lansat de casa de avocatură NDI Law prin care se digitalizează relaţia client-avocat, a încheiat un parteneriat cu Fairo, o aplicaţie de administrare financiară susţinută de Raiffeisen Bank International, cu scopul de a oferi împreună servicii complementare pe zona juridică şi de administrare financiară pentru freelancerii şi start-up-urile din România.

Parteneriatul urmăreşte să democratizeze accesul la servicii profesionale juridice şi de facturare, asigurându-se că toţi antreprenorii, indiferent de mărimea sau resursele lor, pot beneficia de sprijin juridic şi servicii de administrare financiară. Astfel, ca parte a acestui parteneriat strategic, ambele platforme vor avea secţiuni dedicate pe site-urile lor web şi oferte exclusive pentru clienţii lor, facilitând astfel accesul întreprinderilor mici la serviciile oferite de ambele companii.

Platforma NewLaw.ro digitalizează relaţia client-avocat, punându-le la dispoziţie utilizatorilor o serie de servicii legale oferite de avocaţi, indiferent de locaţia lor. Platforma include avocaţi specializaţi în toate tipurile de servicii legale, inclusiv achiziţii publice, dreptul muncii, dreptul familiei, dreptul administrativ, dreptul fiscal şi dreptul penal de afaceri. Astfel, NewLaw.ro permite colaborarea la distanţă cu aceşti profesionişti - de la schimbul de oferte şi contracte până la gestionarea documentelor pentru procesele legale.

„Platforma NewLaw.ro este gândită ca o punte între clienţi şi avocaţi, principalele avantaje fiind simplificarea relaţiei client-avocat şi creşterea eficienţei în ceea ce priveşte timpul, disponibilitatea şi costurile. Colaborarea noastră cu Fairo se bazează pe principiul susţinerii reciproce. Combinând expertiză juridică cu soluţii inovatoare de facturare, ne propunem să oferim un suport cuprinzător comunităţii antreprenoriale”, a precizat Bogdan Ilie, avocat şi fondator NewLaw.ro.

Fairo le oferă freelancerilor o soluţie pentru administrarea afacerii lor, aceştia având posibilitatea de a emite facturi profesionale de pe telefonul mobil sau desktop, de a se conecta la conturile bancare şi monitoriza automat statusul de plată a facturilor, precum şi de a-şi calcula impozitele dacă sunt PFA şi PFI. Toate funcţionalităţile sunt disponibile atât în versiunea web a soluţiei, cât şi în aplicaţia mobilă dedicată. În prezent, soluţia Fairo are peste 20.000 de utilizatori înregistraţi, dintre care peste 12.000 au sediul în ţara noastră, România fiind o piaţă strategică pentru Fairo.

“Aplicaţia noastră oferă freelancerilor şi antreprenorilor tot ce au nevoie pentru a-şi gestiona task-urile administrative rapid şi fără efort, astfel încât să poată fi plătiţi pentru munca lor, dar şi să rămână conformi cu legea în orice moment. Ne concentrăm pe automatizarea tuturor etapelor din procesul de emitere a facturilor, de la datele precompletate ale clientului la monitorizarea automată a statusului de plată, oferind în acelaşi timp accesul la funcţionalitatea de contabilitate smart şi simplu de utilizat pentru PFA-uri şi PFI-uri, care pregăteşte toate datele necesare pentru completarea declaraţiei lor fiscale. În plus, parteneriatul nostru cu NewLaw.ro reflectă angajamentul nostru comun de a simplifica experienţa antreprenorială. Platformele noastre sunt concepute pentru a se completa reciproc, oferind o soluţie completă ce îmbunătăţeşte experienţa freelancerilor, soloprenorilor şi start-up-urilor”, a menţionat Andrii Hidulian, managing director în cadrul Fairo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO