Business Hi-Tech

(P) Start-up-ul Ed-Tech Eduson îşi dublează cifra de afaceri în 2022

(P) Start-up-ul Ed-Tech Eduson îşi dublează cifra de...
22.02.2023, 18:39 222

Eduson, un start-up ed-tech de top în domeniul educaţiei medicale, a anunţat că şi-a dublat cifra de afaceri în 2022, ca urmare a diversificării evenimentelor şi a extinderii către Republica Moldova. Printre evenimentele sale se numără atât studii de caz şi prezentări teoretice, cât şi conferinţe sau workshop-uri hands-on în regim hibrid oferite de renumiţi medici din ţară şi din străinătate.

Prin evenimentele sale unice, Eduson ajută cadrele medicale din întreaga ţară să fie la curent cu ultimele informaţii din domeniul medical.

Platforma de educaţie medicală Eduson – un mod ambiţios de a revoluţiona accesul la conţinut medical de actualitate

Având ca obiectiv principal să ajute medicii şi rezidenţii să aibă acces la descoperiri din domeniul medical de actualitate, platforma Eduson oferă o gamă largă de resurse, inclusiv studii de caz, conferinţe, prezentări şi workshop-uri. Platforma şi-a îndeplinit această misiune prin crearea unei aplicaţii online care a oferit utilizatorilor acces la o bibliotecă de prelegeri video, cursuri personalizate şi alt conţinut medical digital. 

Entuziasmul lectorilor implicaţi şi echipa coordonată de Dr. Dragoş Păun şi tehnologia implementată s-au dovedit a fi o combinaţie câştigătoare, deoarece compania a reuşit să se afirme pe piaţa evenimentelor medicale. Conf. Dr. Dragoş Păun din cadrul Facultăţii de Business UBB, co-fondatorul şi CEO-ul Eduson, este fericit ca în anul 2022 Eduson şi-a dublat cifra de afaceri ajungând să ofere educaţie medicală la peste 7000 de medici din România şi Republica Moldova. În anul precedent start-up-ul Eduson a devenit cea mai mare platformă de educaţie din Moldova oferind cursuri şi doctorilor de peste Prut.

Creşterea în popularitate a platformei de educaţie medicală reflectă cererea tot mai mare de resurse educaţionale de calitate pe piaţa din România, iar succesul acesteia arată importanţa investiţiei în experienţe de învăţare de calitate pentru medici.

În prezent, Eduson este singura platformă de educaţie medicală din România care dispune de o aplicaţie proprie disponibilă în AppStore şi Google Play. Astfel, oferta educaţională cuprinde peste 400 de ore de conţinut video oferit de experţi de renume, accesibil în orice moment, în orice colţ al ţării, pe dispozitivele mobile. 

Secretul din spatele succesului platformei

Succesul Eduson poate fi atribuit echipei de lectori dar şi abordării sale inovatoare, valorificând tehnologia pentru a oferi o experienţă de învăţare completă, cu scopul de a îmbunătăţi performanţa medicilor şi rezidenţilor de pretutindeni.

Platforma Eduson, cu interfaţa sa intuitivă cu utilizatorul şi instrumentele digitale de învăţare, a oferit studenţilor, rezidenţilor şi medicilor cunoştinţele şi instrumentele necesare pentru a-şi maximiza succesul academic şi profesional. Creşterea rapidă şi succesul platformei în industria Ed-tech este evidentă, aşa cum se vede prin rezultatele financiare din ultimul an.

O contribuţie suplimentară la succesul aplicaţiei, a fost angajamentul său de a oferi o experienţă de învăţare cu studii de caz personalizate, cursuri şi oportunităţi de mentorat oferite de cei mai prestigioşi medici din ţară, care au contribuit la dezvoltarea educaţiei medicale a cadrelor medicale de pretutindeni. 

Succesul platformei de educaţie medicală Eduson este unul de admirat. Combinând tehnologia inovatoare şi practicile de dezvoltare cu conţinut strategic ce cuprinde cea mai mare bibliotecă de conţinut video pentru medici din ţară, compania a reuşit să-şi dubleze cifra de afaceri într-o perioadă scurtă de timp. Cu o creştere şi o expansiune continuă în viitor, platforma este pregătită să se menţină drept un jucător important pe piaţa tehnologiei educaţionale în ceea ce priveşte biblioteca de conţinut video pentru medicii din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO