Business Hi-Tech

Outsourcing românesc: o companie controlată de doi tineri români va recruta 350 de oameni pentru a susţine extinderea

Outsourcing românesc: o companie controlată de doi...

Autor: Dana Ciriperu

13.01.2015, 00:05 6780
Compania Rinf Outsourcing Solutions, controlată de doi antreprenori români, Constantin Iftime (36 de ani) şi Victor Dornescu (34 ani), va angaja 350 de oameni în următorii trei ani pentru extinderea businessului care a pornit de la 200.000 de euro în 2007 şi a trecut de 7,4 milioane de euro anul trecut.
 
Numele companiei, care dezvoltă aplicaţii software şi furnizează servicii de outsourcing, a apărut într-o listă privind noile cereri depuse de companii pentru a obţine ajutoare de stat, iar reprezentanţii firmei confirmă că 150 din cele 350 de noi locuri de muncă bugetate se vor crea prin finanţarea guvernamentală. Până în prezent numărul companiilor antreprenoriale care au aplicat pentru scheme de ajutor de stat a fost extrem de redus, cele mai multe proiecte fiind de susţinere a investiţiilor străine.
 
„Pornind de la oportunităţile din pieţele in­ternaţionale pe care deja suntem prezenţi, am decis să investim în extinderea porto­fo­liului de clienţi şi servicii. Ne dorim să fim prima companie de outsourcing cu ac­ţio­nariat majoritar românesc care dezvoltă un por­tofoliu de clienţi globali şi capabilităţi de livrare regionale (în triunghiul Belgrad, Kiev, Istanbul)“, au spus pentru ZF repre­zentanţii companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO