Business Hi-Tech

Orange primeste precomenzi pentru noul iPhone

Orange primeste precomenzi pentru noul iPhone

Orange n-a anuntat pretul noului iPhone

03.07.2009, 00:00 22

Orange, numarul unu pe piata locala de telefonie mobila, va primi din aceasta saptamana precomenzi pentru noul model Apple iPhone prin intermediul unui formular disponibil pe pagina web a operatorului. Orange nu precizeaza data exacta a lansarii, mentionand doar ca terminalul va fi disponibil in magazine pana la finele lunii.

Cu cateva zile inainte de lansarea oficiala pe piata a noului model, persoanele inregistrate pe website vor fi contactate pentru a li se oferi informatii privind pretul noului terminal. De asemenea, clientii care doresc sa aiba dispozitivul in ziua lansarii pot comanda mobilul prin intermediul magazinului online Orange, in oferta cu abonament iPhone dedicat, prin programul de loialitate Orange Thank You sau la pret intreg. Livrarea se va face gratuit in ziua lansarii oficiale a terminalului pe piata.
Terminalul iPhone 3GS are o memorie interna de 16 GB sau 32 GB, iar modelul de 32 GB va fi disponibil in variantele alb si negru.
Orange este unicul distribuitor autorizat Apple iPhone pe piata romaneasca. Noul iPhone 3GS beneficiaza de conectivitate HSDPA 7,2 Mbps, este dotat cu functie de inregistrare video si camera foto cu rezolutie de 3 MP.
 
Cer o investigatie pentru tranzactia Cosmote-Zapp
Orange, numarul unu pe piata locala telecom, asteapta ca autoritatea de reglementare in comunicati si Consiliul Concurentei (CC) sa se pronunte in legatura cu situatia creata prin acordul de preluare a Telemobil de catre Cosmote, considerand ca grupul Romtelecom-Cosmote va detine o pozitie dominanta pe piata telecom. "Asteptam ca Autoritatea de Reglementare (ANCOM - n.r.) si Consiliul Concurentei sa rezolve cat mai curand atat situatia licentelor CDMA, cat si a buclei locale", a declarat Dorin Odiatiu, directorul de marketing al Orange Romania. Oficialii Cosmote si Zapp nu au comentat solicitarea Orange. Oficialii Consiliului Concurentei au precizat, pe de alta parte, ca momentan nu au primit o solicitare de a verifica impactul tranzactiei. Oficialii Consiliului au mentionat ca de la data la care documentatia de notificare este completa, autoritatea are la dispozitie 30 de zile pentru a autoriza tranzactia sau pentru a decide declansarea unei investigatii. Compania Cosmote a semnat, marti, un acord pentru achizitia Telemobil.
 

 

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO