Business Hi-Tech

Orange iese pe piaţă cu propria tabletă cu Android. E cât Samsung Galaxy Tab şi are preţuri de la 99 de euro

Orange iese pe piaţă cu propria tabletă cu Android. E cât Samsung Galaxy Tab şi are preţuri de la 99 de euro

Autor: Adrian Seceleanu

16.12.2010, 13:01 42

Orange, liderul pieţei locale telecom, a lansat astăzi primatabletă PC sub marcă proprie, care are un ecran tactil de 7 inchişi este disponibilă cu abonament de internet mobil la preţuripornind de la 99 de euro, potrivit companiei.

Orange Tablet poate fi achiziţionată începând de la 99 de euroîmpreună cu abonamentul Colibri 35, pe 2 ani. Prin abonamentclienţii beneficiază şi de acces nelimitat la internet, 100SMS/lună în reţea, opţiunea Happy Night (între 00:00 şi 07:00),Cost Control şi upload la viteze de până la 1.46 Mbps. Abonamentulpermite şi servicii de voce mobilă, iar tarifele pentru apelurisunt cele standard: 0,146 euro/min în retea şi 0,198 euro/min înalte reţele naţionale. De asemenea, clienţii primesc un bonus de 60de minute de apeluri video în reţea şi 30 MMS.

Orange Tablet are un ecran tactil de 7 inchi şi oferă acces laaplicaţiile din Android Market prin sistemul său de operare Android2.1. Tableta le permite utilizatorilor să fie la curent cu ultimeleştiri din mass media sau din reţele sociale, precum Facebook sauTwitter.

Tableta poae fi utilizată şi de clienţii business, pentru căpermite permite aplicaţii web-based sau Android pentru vânzare,raportare sau gestiune a timpului şi a resurselor.

Noua tabletă poate fi folosită şi ca ramă foto digitală, ceas debirou sau ecran pentru vizionarea filmelor HD. Orange Tablet esteergonomică, datorită suportului mobil de susţinere, fără a finecesar un accesoriu suplimentar. Tableta este compatibilă cu MP3 ,PCM, AMR, AAC, codecuri precum H.264, MPEG4 şi include 2 camerevideo, o memorie internă de 8GB, plus un slot de card microSD.

"Suntem bucuroşi să lansăm prima tabletă PC sub marcă proprie,mai ales pentru că Orange România este prima ţară din grupul Orangecare lansează acest produs" a declarat Tudor Juravlea, ProductManager Orange România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO