Business Hi-Tech

Orange caută manager pentru programul de accelerare dedicat start-up-urilor Orange Fab

Orange caută manager pentru programul de accelerare...

Autor: Ioana Nita

10.04.2023, 00:03 138

Orange România, cel mai mare operator de telecomunicaţii de pe piaţa locală, caută un manager pentru programul de accelerare dedicat start-up-urilor - Orange Fab, după plecarea Monicăi Obogeanu, care a ocupat această poziţie timp de cinci ani. Data limită pentru aplicaţii este 28 aprilie, iar poziţia implică supravegherea şi implementarea programului de accelerare a start-up-urilor Orange Fab, programul de preaccelerare al Laboratoarelor de Inovare ale Orange şi colaborarea cu diverse departamente Orange pentru a facilita integrarea start-up-urilor selectate în noile produse şi oferte pentru clienţi ale Orange, potrivit anunţului postat de companie pe website-ul propriu, dar şi pe reţeaua profesională de socializare LinkedIn. „O parte din rol implică şi atribuţii externe, cum ar fi reprezentarea Orange Fab la evenimente şi în discuţiile cu start-up-uri şi cu actorii din ecosistem. În interiorul Orange, rolul este extrem de important în identificarea noilor oportunităţi tehnologice, conectarea cu diversele zone ale companiei, adunarea resurselor şi coordonarea activităţilor între departamente.”

Obiectivul Orange Fab România, program de accelerare ce durează un an, este de a descoperi start-up-urile tech locale ce dezvoltă soluţii care pot fi implementate în cadrul Orange sau pot fi incluse în oferta comercială a companiei. Din 2017 şi până în prezent, 44 startup-uri s-a alăturat programului Orange Fab, care în cei 5 ani de activitate şi-a extins constant ariile de activitate pentru a răspunde mai eficient nevoilor de business ale clienţilor, vizând direcţii precum reţelele 5G şi reţelele viitorului, IoT şi obiecte conectate, smart city şi mobilitate, fintech, media şi divertisment, sănătate şi educaţie digitală. Până în prezent, Orange Fab a achiziţionat produse şi servicii în valoare de 2,2 milioane de euro de la startup-urile incluse în program, implementând alături de acestea peste 90 de proiecte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO