Business Hi-Tech

Orange a extins reţeaua 5G şi în Baia Mare. În vizor, cu oferte dedicate, sunt şi instituţiile publice

Orange a extins reţeaua 5G şi în Baia Mare. În vizor,...
18.07.2023, 22:49 148

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, a extins reţeaua sa 5G  şi în Baia Mare, conform unui anunţ al companiei. „Baia Mare se adaugă seriei de noi oraşe acoperite în ultimele luni, reţeaua Orange 5G/5G+ fiind astfel prezentă în 34 de oraşe de pe întreg teritoriul ţării, precum: Arad, Bacău, Craiova, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timişoara şi Târgu Mureş, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale. Totodată, numărul oraşelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, astea fiind: Arad, Baia Mare, Bucureşti, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.

Cu viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps reţeaua Orange 5G+ este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică şi deschide noi oportunităţi de dezvoltare în zona de inovaţie şi cercetare.

Oferta Orange cuprinde şi soluţii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administraţii publice ori companii, de care pot acum beneficia şi clienţii din Baia Mare. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO