Business Hi-Tech

Orange a extins reţeaua 5G în Brăila. „Odată cu adăugarea oraşului Brăila pe harta zonelor cu acoperire 5G, reţeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 37 de oraşe de pe întreg teritoriul ţării”

Orange a extins reţeaua 5G în Brăila. „Odată cu...

Autor: Alexandra Cepăreanu

23.08.2023, 12:12 128

Orange România, liderul pieţei locale de telecom, a extins reţeaua sa 5G  şi în Brăila, conform unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Iar odată cu adăugarea oraşului Brăila pe harta zonelor cu acoperire 5G, reţeaua Orange 5G/5G+ devine disponibilă în 37 de oraşe de pe întreg teritoriul ţării - Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Bucureşti, Craiova, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timişoara şi Târgu Mureş, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale.

„Clienţii din Brăila beneficiază de reduceri speciale de 100 euro, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, evaluat la minim 10 euro, pentru achiziţia unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G. Mai mult, abonamentele FUN02, FUN11, FUN12 şi FUN13 din această perioadă vin cu reduceri de 20% pe toată perioada contractuală. Nu în ultimul rând, până pe 31 august, clienţii din toată ţara pot beneficia de oferta exclusivă de portare 5G, ce le oferă 50% reducere timp de 12 luni la abonamentele Fun 9 si Fun 11.”

De asemenea, numărul oraşelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, acestea fiind: Arad, Baia Mare, Bucureşti, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.

„Clienţii cu un abonament Orange 5G+ şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces în cea mai rapidă reţea 5G din România, ce oferă viteze ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. De altfel, performanţa reţelelor Orange a fost recent reconfirmată de către ANCOM, care în baza măsurătorilor făcute de utilizatori români prin Netograf.ro, a stabilit că utilizatorii Orange România au avut, în ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din România, atât pentru internetul fix, cât şi pentru cel mobil.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO