Business Hi-Tech

Orange a colectat circa 300.000 de telefoane vechi în primul an de derulare a programului prin care clienţii primesc un voucher de reducere pentru achiziţionarea unui dispozitiv nou

Orange a colectat circa 300.000 de telefoane vechi în...

Autor: Roxana Rosu

03.05.2023, 12:37 235

Orange a colectat circa 300.000 de telefoane vechi în primul an de derulare a programului ”Re” (Recumpărare, Reciclare, Reparare, Recondiţionare) prin care clienţii primesc un voucher de reducere pentru achiziţionarea unui dispozitiv nou.

Începând cu luna aprilie 2023, clienţii au un program similar şi pentru  smartwatch-uri, primind 20 de euro discount suplimentar evaluării produsului adus la schimb pentru achiziţia unuia nou.

Până la 90% dintre componentele unui telefon pot fi reciclate, în timp ce fabricarea unui smartphone necesită, în medie, 44 de kg de materii prime din 70 de materiale, inclusiv metale şi materiale rare sau limitate, a căror extragere are un impact semnificativ asupra mediului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO