Business Hi-Tech

Netul a propulsat cu 5% încasările Orange

Jean-François Fallacher

Jean-François Fallacher

Autor: Adrian Seceleanu

30.04.2014, 00:07 269

Serviciile de internet mobil au fost în primul trimestru din acest an motorul creşterii veniturilor Orange – liderul pieţei locale de telefonie mobilă, în condiţiile în care încasările din date au crescut cu 25%, iar traficul pe net cu peste 40%, potrivit datelor comunicate de operator.

Veniturile Orange au crescut în primele trei luni ale anului cu 4,9%, la 230 mil. euro, chiar dacă numărul total de cartele sim a scăzut uşor faţă de finele anului precedent, la 10,39 milioane.

WikiZF: Profilul companiei Orange

„Rezultatele financiare înregistrate în primul trimestru al anului continuă tendinţele manifestate în anii anteriori şi confirmă interesul românilor pentru servicii de ultimă generaţie. Faptul că tot mai mulţi clienţi, de toate vârstele, descoperă avantajele accesului la informaţii oriunde şi oricând, prin internetul mobil, este încurajator“, a comentat rezultatele Jean-François Fallacher, CEO al Orange România.

Şi vânzările de smartphone-uri  au avansat cu 45%, au precizat reprezentanţii companiei.

Veniturile Orange România au urcat anul trecut cu 1,8%, la 934 milioane euro, în principal datorită creşterii înregistrate pe segmentul internetului mobil, în timp ce numărul clienţilor companiei a avansat cu 153.000, la 10,436 milioane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO