Business Hi-Tech

Neogen si-a luat director de publicitate de la AdEvolution

10.08.2007, 20:48 16

Neogen, compania care detine cel mai populat portal din Romania, a anuntat numirea Stefaniei Croitoru in pozitia de director divizie publicitate.
Anterior, Croitoru a lucrat la NetBridge, iar incepand cu 2006 la AdEvolution, in calitate de manager retea publisheri.
"M-am alaturat echipei Neogen pentru ca potentialul oferit de cei peste 1,5 milioane de utilizatori activi este cu mult peste realizarile actuale ale Neogen in zona publicitatii de brand", a afirmat Croitoru.
Neogen detine, in prezent, peste 1,5 milioane de utilizatori inregistrati in Romania si peste 550.000 in Bulgaria si Serbia. In urma cu doua luni, fondurile de investitii Tiger Global Management si Wouver au achizitionat un pachet minoritar la Neogen, a carui valoare a fost estimata la aproximativ 6 milioane de euro.
AdEvolution este una dintre cele mai importante agentii de publicitate online din Romania, cu o retea formata din peste 120 de site-uri.
Val Voicu, fondator si manager general AdEvolution, a afirmat anterior ca in primele sase luni din acest an, compania sa a rulat campanii online in valoare de peste 2 milioane euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO