Business Hi-Tech

Neogen: plati online prin DotCommerce

22.02.2005, 00:00 29



Furnizorul autohton de servicii online Neogen a semnat un acord cu DotCommerce Romania, subsidiara a companiei americane DotCommerce Limited Boston, specializata in solutii pentru plati pe Internet cu ajutorul cardului bancar.



Clientii Neogen pot astfel sa achizitioneze serviciile oferite de companie direct online, fara sa mai fie obligati sa se deplaseze pana la banca. Neogen ofera servicii de gazduire pentru paginile de web, personale sau ale companiilor (hosting), publicitate online si servicii platite de recrutare prin portalul BestJobs.ro. Pentru a asigura securitatea tranzactiilor, Neogen si DotCommerce au apelat la certificatele digitale furnizate de compania GeoTrust.



"Credem ca exista un potential imens pentru comertul online, atat pe relatia intre companii (B2B), cat si catre consumatori (B2C) si de aceea am ales solutii de plata pe Internet", a precizat Calin Fusu, director general al Neogen.



Infiintata in 2000, compania Neogen detine cel mai popular site de recrutare pe Internet, BestJobs, si cel mai utilizat portal de relatii personale, Noi2.ro. Neogen a dezvoltat un motor de cautare pentru site-urile romanesti si detine de asemenea un portal de anunturi gratuite si licitatii online.



Neogen a dus in ultimii doi ani o campanie activa de achizitii, cumparand site-uri rivale si companii care ofereau serivicii complementare, pe care le-a adaugat propriei oferte. Printre acestea se numara site-urile de relatii personale Relatii.ro si Hihooy.ro, companiile de hosting MyHost.ro, Prohost.ro si Romanian Home Pages, portalul ResurseUmane.ro, serviciul de monitorizare a traficului Archiweb.ro si altele.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO