Business Hi-Tech

Neogen: in doua luni ne vom retrage din trafic.ro

18.07.2007, 19:42 18

Compania Neogen, care detine cel mai vizitat portal web din Romania, se va retrage din sistemul de monitorizare a numarului de vizitatori de pe Internet trafic.ro, a declarat pentru ZF Calin Fusu, director general si actionar al Neogen.
Retragerea va fi realizata in momentul in care va deveni functional noul sistem de masurare a traficului realizat de Biroul Roman de Audit al Tirajelor (BRAT) si compania germana Spring, furnizorul solutiei tehnice.
Sistemul va masura cele aproximativ 150 de site-uri inscrise pana acum in Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI). "Vom iesi din trafic.ro in momentul in care apare studiul Brat, adica intr-o luna - doua, pentru ca trafic.ro e detinut de un jucator al pietei online (Netbridge), deci nu poate fi folosit ca indicator obiectiv al pietei. Cred ca vor urma retrageri multiple odata cu lansarea studiului Brat", a adaugat Fusu.
Pana in prezent s-au mai retras din trafic.ro site-urile locale de download software softpedia.com si soft32.com.
Neogen a revenit in cursul zilei de luni pe primul loc in topul celor mai vizitate site-uri locale, cu 780.300 de vizitatori in sapte zile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO