Business Hi-Tech

Neogen a lansat serviciul de comunicare Network

07.09.2004, 00:00 19

Provider-ul de servicii online Neogen SA a lansat un nou serviciu numit "Neogen Network", a carui functionare se bazeaza pe asa numitul concept de "retea personala", afirma reprezentantii companiei.
Neogen Network ofera posibilitatea dezvoltari unor retele de prieteni inregistrati in retea si folosirea acestor retele sociale de prieteni si "prieteni ai prietenilor" in scopuri precum comunicarea, gasirea de locuri de munca, formarea de grupuri cu activitati sau interese asemanatoare.
"Cel mai bun exemplu sunt chiar eu, care lucrez in Bucuresti desi sunt din Targu Mures", spune Nagy Andras, IT manager la Neogen. "Fostii mei colegi de facultate sau liceu au ramas acolo sau au plecat in Ungaria, Statele Unite etc. Acum ne-a fost foarte simplu sa reluam legatura si sa discutam zilnic, in cadrul oferit de Neogen Network", a adaugat el.
Firma planuieste sa integreze acest nou serviciu cu cele oferite de cele trei site-uri ale sale, Neogen Shop (de anunturi), BestJobs (de job-uri) si Noi2.ro (matrimoniale).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO