Business Hi-Tech

Neogen a cumparat serviciul de monitorizare Archiweb.ro

12.01.2005, 00:00 19

Furnizorul de servicii online Neogen, care detine prin site-urile BestJobs.ro si Noi2.ro, a achizitionat serviciul de monitorizare a traficului Internet Archiweb.ro. Acordul vine dupa o serie de achizitii strategice, precum Romanian Home Pages si ResurseUmane.ro, site-uri care completeaza oferta Neogen.
Archiweb Monitor este un portal de monitorizare a traficului realizat pe site-urile inscrise in clasament. "Serviciul se va numi Neogen Web Monitor", a declarat pentru ZF Calin Fusu, manager al Neogen. Astfel, Neogen vrea sa concureze liderul acestei piete, serviciul Trafic.ro detinut de fondul american de investitii Netbridge. Cele doua companii ofera acum o paleta intreaga de servicii similare.
Neogen detine site-ul de recrutare online BestJobs.ro si serviciul pentru manageri si profesionisti cu inalta calificare ResurseUmane.ro, site-ul de relatii personale Noi2, un portal de anunturi gratuite si serviciul de promovare online Marketer. Netbridge a cumparat anul trecut MyJob.ro si detine portalul pentru middle si high management HR-Romania.ro, site-ul de relatii Aman2.ro, un site de licitatii online si liderul pietei de promovare online, Boom.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO