Business Hi-Tech

Monica Ene - Pietroşanu, numită country manager al Centrului de cercetare şi dezvoltare Intel din Bucureşti

Monica Ene - Pietroşanu, numită country manager al Centrului de cercetare şi dezvoltare Intel din Bucureşti
23.08.2011, 10:44 1038

Intel a numit-o pe Monica Ene - Pietroşanu (39 ani) în funcţia de country manager al centrului de cercetare şi dezvoltare de software deţinut de compania americană în Bucureşti, deschis în noiembrie anul trecut.

Intel Romania Software Development Center (IRSDC) a reprezentat primul proiect greenfield realizat de compania americană în acest sector în Europa şi a necesitat o investiţie de mai multe milioane de euro.

În calitate de country manager al Intel Romania Software Development Center, Monica Ene - Pietroşanu va fi responsabilă cu supravegherea activităţilor centrului, cu identificarea şi dezvoltarea unor noi oportunităţi de business, dar şi cu relaţia cu cei mai importanţi jucători din industria IT, se arată într-un comunicat al reprezentanţei din România a Intel. De asemenea, va coordona relaţiile Intel cu mediul academic şi cu sistemul public.

Înainte de a se alătura echipei Intel, Monica Ene - Pietroşanu a lucrat la Microsoft atât în Statele Unite, cât şi în România. Ea are un doctorat şi licenţă în Ştiinţa Calculatoarelor de la Universitatea Politehnică Bucureşti şi licenţa în Matematică la Universitatea Bucureşti şi o experinţă de peste 15 ani în securitatea sistemelor de calcul şi criptografie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO