Business Hi-Tech

Mio lansează GPS-urile pentru care poţi închiria hărţile pentru trei zile sau o lună

Mio lansează GPS-urile pentru care poţi închiria hărţile pentru trei zile sau o lună

Autor: Ştefan Vrabie

15.06.2011, 23:30 311

Mio Technology, numărul unu pe piaţa locală de sisteme GPS, alansat pe piaţa locală o nouă gamă de dispozitive GPS cu preţuriîntre 300 şi 950 de lei. Noile dispozitive au la bază un nousoftware, denumit Spirit, care este optimizat cu funcţiisuplimentare de navigare şi include o actualizare gratuită ahărţilor pentru întreg teritoriul Europei timp de doi ani.

Odată cu lansarea noilor dispozitive, Mio va oferiutilizatorilor şi posibilitatea de a utiliza hărţi închiriatepentru o perioadă de trei zile, şapte zile sau o lună. Preţulpentru închirierea hărţilor porneşte de la 7,5 euro pe trei zilepentru toate hărţile din vestul Europei, de exemplu. Cele nouădispozitive noi mai includ şi căutare Google integrată şi diversefuncţii media.

Funcţia de închiriere este disponibilă pentru toate modelele dinnoua gamă, de la cele mai ieftine până la cele mai scumpe. MioTechnology a vândut anul trecut peste 20.000 de echipamente denavigaţie, înregistrând o cotă de piaţă de aproximativ 40%. Cota depiaţă a Mio a scăzut în 2010 de la aproape 50%, în trecut, pefondul creşterilor înregistrate de sistemele cu preţuri mici."Obiectivul de anul acesta este să ajungem înapoi la cota de piaţăde 50%, cât aveam în trecut", a declarat Laura Samson, CountryDirector România, Ungaria, Slovacia şi Cehia al Mio Technology.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO