Business Hi-Tech

Microsoft lanseaza noi telefoane cu Windows Phone

Microsoft lanseaza noi telefoane cu Windows Phone

Autor: Dorian Prodan

04.06.2014, 18:34 959

La începutul acestei primăveri, Microsoft a anunţat că lista producătorilor care vor lansa terminale Windows Phone 8.1 va fi extinsă cu nume noi, o parte dintre aceştia urmând să atace piaţa cu cost scăzut sau cea intermediară. În cadrul COMPUTEX,  compania a anunţat lansarea unor modele cu cost scăzut fabricate de Prestigio, Yezz şi Blu, dar şi întoarcerea unui vechi partener: HTC. scrie Go4it.

Compania Prestigio este una cunoscută cumpărătorilor români, aceasta oferind o gamă largă de telefoane şi tablete Android cu cost scăzut. În cadrul COMPUTEX, Microsoft a anunţat lansarea primelor două smartphone-uri Windows Phone din portofoliul acestei companii.

Prestigio MultiPhone 8500 DUO va oferi un ecran HD cu diagonală de 5”, un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 400 cu o frecvenţă de 1,3 GHz, 1 GB de memorie RAM şi camere foto cu senzori de 8 şi 2 MP. După cum denumirea lasă de înţeles, terminalul va fi unul Dual SIM Dual Stand-by, acesta profitând de suportul pentru două cartele SIM care şi-a făcut apariţia odată cu Windows Phone 8.1. MultiPhone 8400 DUO va oferi un ecran de 4” cu rezoluţie WVGA, procesor quad-core Snapdragon 400 cu o frecvenţă de 1,2 GHz, suport Dual SIM şi camere foto cu senzori de 8 şi 0,3 MP.

Citiţi mai multe despre noile terminale Windows Phone 8.1 pe www.go4it.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO