Business Hi-Tech

Microsoft bate palma cu T-Mobile

18.02.2003, 00:00 12

Operatorul german T-Mobile, divizie a Deutsche Telekom, va comercializa telefoane mobile echipate cu software Microsoft, anunta presa internationala.
Parteneriatul cu T-Mobile este al doilea de acest gen pe care Microsoft, primul producator mondial de software, il incheie in Europa. Primele telefoane mobile cu sistem de operare Pocket PC Phone Edition de la Microsoft, SPV (Sound Pictures Video) au inceput sa fie vandute la sfarsitul anului trecut prin operatorul francez Orange.
T-Mobile va achizitiona terminale produse de compania taiwaneza High Tech Computer, aceeasi care furnizeaza companiei Orange telefoanele SPV.
Anne Marie Duffy, wireless mobility marketing manager la Microsoft, a declarat ca utilizatorii T-Mobile vor putea achizitiona aceste telefoane in vara anului curent. T-Mobile va distribui noile terminale pentru inceput pe pietele din Austria, Germania, Olanda si Rusia.
Conducerea companiei germane, unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii fara fir din Europa, a precizat ca T-Mobile va furniza servicii suplimentare proprii, compatibile cu meniurile Microsoft standard - posta electronica, mesagerie sau realizarea de fotografii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO