Business Hi-Tech

Mentor face primul site de jocuri de noroc din Romania

21.09.2006, 19:29 33

Compania Mentor Gaming, un furnizor de platforme software pentru industria jocurilor de noroc online, va crea primul site de jocuri de noroc pentru piata romaneasca, la solicitarea unor investitori straini, cu care a semnat recent un contract.
Oficialii companiei nu au dezvaluit numele investitorului, invocand prevederi contractuale, dar au afirmat ca valoarea investitiei in crearea site-ului va fi de cel putin 70.000 de euro.
"Valoarea unui asemenea proiect poate ajunge la 370.000 de euro. Nu putem oferi insa cifre exacte legate de aceasta investitie", a precizat pentru ZF Traian Moisa, PR Manager al Mentor Group Holding. Compania a deschis un birou la Bucuresti, de unde intentioneaza sa dezvolte piata de gambling din Europa de Est, mizand pe faptul ca in zona precizata exista 5-6 milioane de potentiali utilizatori ai jocurilor de noroc online, care ar putea juca pe web intre 70 si 100 de euro pe luna.
Anterior, Alon Peled, CEO Mentor Gaming, declarase ca este aproape de semnarea unui contract cu un investitor roman pentru lansarea primului site de jocuri de noroc pe piata locala. Conform lui Moisa, contractul actual nu anuleaza in niciun fel aceasta perspectiva.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO