Business Hi-Tech

Mark Zuckerberg aduce Farmville-ul la un nou nivel. Va omorî cu mâinile lui tot ce va mânca

Mark Zuckerberg aduce Farmville-ul la un nou nivel. Va omorî cu mâinile lui tot ce va mânca

Autor: Adrian Voicu

27.05.2011, 20:10 5709

După ce anul trecut s-a apucat de învăţat chineza pentru a fi înlegături mai apropiate cu colaboratorii săi din Hong Kong, MarkZuckerberg pare să-şi fi asumat o nouă ţintă pe care o consideră oobligaţie personală: "Singura carne pe care o voi mânca va fi de laanimale pe care chiar eu le-am omorât", a declarat pentruFortune fondatorul şi CEO-ul Facebook.

Conform miliardarului american de când a început să omoarecapre, porci şi păsări pentru consumul propriu "mănâncă cu mult maisănătos". "De asemenea, am învăţat multe despre fermeleautosustenabile şi creşterea animalelor", a declarat el. "Este uşorsă crezi că mâncarea vine de la sine atunci când mâncăm mâncarebună zi de zi".

Noua orientare a lui Mark Zuckerberg a fost făcută public deacesta pe Facebook, pe 4 mai acesta scriind pe pagina sa că:"Tocmai am omorât un porc şi o capră".

Ghidul care l-a îndrumat în această "călătorie" a fost obucătărească care locuieşte la câteva case de locuinţamiliardarului şi deţine un restaurant numit Flea Street Cafe. JesseCool l-a prezentat pe Mark fermierilor care cresc animale şi l-aînvăţat despre "metodele umane" de a omorî animale. "A tăiat gâtulunei capre cu un cuţit, aceasta este cea mai blândă metodă", a spusCool.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO