Business Hi-Tech

Marian Alecsiu, şeful retailerului foto-video F64.ro: Căutăm un investitor, dar un partener, nu un cumpărător. Compania speră să pună în funcţiune în acest an un depozit nou, situat pe şoseua de centură din Bucureşti, în care investiţiile au fost „aproape egale cu profitul pe un an de zile”

Marian Alecsiu, şeful retailerului foto-video F64.ro:...

Autor: Adrian Seceleanu

04.10.2019, 09:48 271

Compania F64 Studio, care operează cel mai mare retailer de echipamente foto-video de pe piaţa locală, cu afaceri de 110 mil. lei în 2018, se află în căutarea unui investitor care să asigure, în schimbul unei părţi din companie, finanţare pentru accelerarea expan­siunii opera­ţiunilor.

„Noi căutăm activ un partener, dar nu unul care să ne preia activităţile, ci un partener care să vină alături de noi. Noi nu căutăm un cumpărător, ci un partener, şi este mult mai dificil. O vreme nici eu nu am înţeles, am crezut că noi căutăm investitor, dar nu, noi căutăm un partener. Vrem să oferim o parte din companie, evident cu scopul de a o dezvolta. Poate fi şi un fond de in­ves­tiţii, dar trebuie să accepte direcţia noastră”, a declarat Marian Alecsiu, co­fon­dator şi director general al F64 Studio, cel mai mare retailer de echi­pa­mente foto-video de pe piaţa lo­cală. „Di­recţia noastră e relativ sim­plă: con­tinuăm pe zona exprimării prin imagine, vrem să oferim servicii premium, să facem inbound mar­keting. Nu vrem să mer­gem în Europa să ne dezvoltăm ma­gazine F64 care vând mai ieftin, ci vrem să mergem acolo cu serviciile pe care noi le putem oferi şi să facem o dife­renţă. Dacă nu putem, nu ne ducem.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO