Business Hi-Tech

Maraton digital Xerox

11.05.2004, 00:00 17

Producatorul de echipamente pentru imprimare Xerox organizeaza anul acesta un road-show, pentru a prezenta companiilor din Bucuresti si din tara solutii de printare digitale.
Botezat "maratonul digital Xerox", evenimentul se va desfasura in perioada 10-31 mai, in Bucuresti, Sibiu, Cluj, Timisoara, Bistrita, Miercurea Ciuc, Iasi, Bacau, Galati si Constanta. Xerox incearca sa convinga companiile si instittiile ca vremea tiparului offset a trecut, iar viitorul apartine printului digital.
In cadrul evenimentului, cei interesati vor putea urmari la lucru o serie intreaga de echipamente noi, precum Xerox 2101, solutie de tiparire alb-negru cu insertii color, pentru un volum mediu de lucru, Xerox 10600, pentru afise si bannere, documente de mari dimensiuni care trebuie sa fie rezistente la ploaie, soare sau alti asemenea factori de stres, iar Xerox WorkCentre M24 este un echipament multifunctional de birou pentru grupuri mici de lucru. De asemenea, vor fi prezentate mai multe produse existente deja pe piata, din seria Phaser sau WorkCentre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO