Business Hi-Tech

Manel Ballesteros, CEO al SII România: Avem un portofoliu de peste 180 de proiecte naţionale şi internaţionale, din care 75% sunt locale, iar 25% în ţări precum Franţa, Danemarca, Elveţia, Spania, Germania

Manel Ballesteros, CEO al SII România: Cifra de afaceri a SII România pentru semestrul I al anului fiscal 2022-2023 a fost de 15 mil. euro.

Manel Ballesteros, CEO al SII România: Cifra de afaceri a SII România pentru semestrul I al anului fiscal 2022-2023 a fost de 15 mil. euro.

12.10.2022, 11:00 72

Cele mai multe cereri de servicii şi soluţii IT vin din industriile automotive şi transport, aerospace şi apărare - pe segmentul inginerie, şi din industriile IT, telecomunicaţii, finanţe şi bănci, asigurări, energie, manufactură şi agricultură - în zona de digital.

SII România, companie specializată în servicii şi soluţii IT cu afaceri de 19 mil. euro în anul fiscal aprilie 2021 - martie 2022, deţine un portofoliu de peste 180 de proiecte naţionale şi internaţionale, din care 75% sunt locale, iar 25% internaţionale - în ţări precum Franţa, Danemarca, Elveţia, Spania, Germania.

„Pentru SII România cele mai multe cereri de servicii şi soluţii IT vin din industriile automotive şi transport, aerospaţial şi apărare - pe segmentul inginerie, şi din industriile IT, telecomunicaţii, finanţe şi bănci, asigurări, energie, manufactură şi agricultură - în zona de digital“, a spus pentru ZF Manel Ballesteros, CEO al companiei SII România, în cadrul căreia lucrează, în prezent, o echipă de peste 550 de ingineri şi specialişti IT.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO