Business Hi-Tech

Lenovo Yoga 3 Pro Review

Lenovo Yoga 3 Pro Review

Autor: Aurelian Mihai

30.11.2014, 17:44 381

Aproape la fel de portabil ca o tabletă, Lenovo Yoga 3 Pro-1370 este un laptop cu un aer de exotism, foarte elegant şi practic. Ieşind în evidenţă printre portabilele din categoria Ultrabook, Yoga 3 Pro atrage prin supleţe şi designul cu balama metalică inspirată de brăţările pentru ceas.

Privită din lateral, carcasa lui Yoga 3 Pro are exact grosimea conectorului USB şi devine chiar mai îngustă în partea din faţă. Ecranul de 13.3˝ cu rezoluţie 3200x1800 şi interfaţă touch este protejat cu un capac metalic şi scut din sticlă, ansamblul rezultat fiind surprinzător de rigid şi bine închegat.

Construcţia metalică este păstrată şi pentru partea inferioară a carcasei, unde pot fi observate cele două fante pentru difuzoare. Chiar dacă designul nu prevede fante de aerisire la vedere, componentele aflate la interior sunt totuşi răcite cu ajutorul unui mic ventilator, silenţios şi discret, care evacuează aerul cald prin spaţiul lăsat în dreptul balamalei pentru ecran. Aşa cum era de aşteptat la un laptop atât de subţire, baza se încălzeşte simţitor în jumătatea posterioară. Chiar dacă temperaturile atinse nu sunt foarte mari, nu vă recomandăm să ţineţi laptopul pe picioare când rulaţi aplicaţii mai pretenţioase.

Privind de deasupra, observăm restpad-ul acoperit de un model cauciucat cu textură ce imită pielea naturală, durabil, aderent şi rezistent la murdărire.

Citiţi mai mult pe www.go4it.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO