Business Hi-Tech

Johnny Zhang, preşedinte OPPO pentru Europa Centrală şi de Est: În România şi Polonia consumatorii sunt interesaţi de produsele cu conectivitate 5G şi camere cu funcţii video creative. În iunie 2021, compania chinezească OPPO ajunsese la o cotă de aproximativ 6% după numărul de unităţi vândute pe plan local

Johnny Zhang, preşedinte, OPPO pentru Europa Centrală şi de Est: Am înregistrat o creştere rapidă în regiune ceea ce a necesitat şi dezvoltarea echipelor locale.

Johnny Zhang, preşedinte, OPPO pentru Europa Centrală şi de Est: Am înregistrat o creştere rapidă în regiune ceea ce a necesitat şi dezvoltarea echipelor locale.

Autor: Alexandra Cepăreanu

04.11.2021, 10:00 107

Consumatorii din Europa Centrală şi de Est, în special din România şi Polonia, caută să achiziţioneze smartphone-uri care au camere ce folosesc inteligenţa artificială şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a fi creativi, o autonomie crescută a bateriei şi conectivitate 5G, a spus pentru ZF Johnny Zhang, preşedintele companiei de smartphone-uri şi gadgeturi OPPO, din China.

„Tot mai mulţi utilizatori caută smartphone-uri cu camere ce au funcţii video creative, pentru a surprinde momentele importante, dar, în acelaşi timp, apreciază smartphone-urile care sunt uşor de utilizat şi au un aspect inovator. La fel de importantă este şi autonomia crescută a bateriei şi tehnologia de încărcare rapidă, funcţii care îi ajută să rămână conectaţi. În România şi Polonia consumatorii sunt foarte interesaţi de produsele cu conectivitate 5G, care să le permită să fie productivi“, a spus Johnny Zhang.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO