Business Hi-Tech

Intrarom: Vom ataca decizia Concurenţei, amenda este nefondată

Intrarom: Vom ataca decizia Concurenţei, amenda este...

Autor: Adrian Seceleanu

01.08.2017, 00:05 412
Intrarom, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT&C de pe piaţa locală, cu afaceri de 54 mil. lei (12 mil. euro) anul trecut, susţine că amenda primită de la Consiliul Concurenţei pentru o presupusă trucare a unei licitaţii IT împreună cu rivalii de la Siveco este „nefondată” astfel că firma va ataca pe „toate căile legale” decizia luată de autoritate.
 
„Intrarom aşteaptă motivarea deciziei Consiliului Concurenţei privind sancţio­na­rea companiei, urmând a exercita toate căile legale de atac ale acestei decizii. Astfel, cum a susţinut şi în cadrul procedurii admi­nis­trative desfăşurate în faţa Con­siliului Concurenţei, Intrarom consideră că acuzaţiile aduse la adresa com­paniei sunt nefondate”, conform datelor comunicate de companie. „Compania este pe deplin angajată să se dezvolte şi să se extindă în România folosind resursa umană locală, respectând legile româneşti”.
 
Consiliul Concurenţei a sancţionat Siveco şi Intrarom, doi dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de IT, pentru că ar fi  „trucat o procedură de achiziţie publică organizată de Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (A.P.I.A.) în anul 2008, pentru atribuirea acordului-cadru pentru servicii de extindere şi dezvoltare a sistemului informatic”. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO