Business Hi-Tech

Intrarom: Nu litigiul cu noi a provocat intrarea Romsoft în insolvenţă; avem de recuperat 12 mil. lei de la companie

Intrarom: Nu litigiul cu noi a provocat intrarea Romsoft...

Autor: Adrian Seceleanu

11.07.2016, 00:05 874

Compania Romsoft din Râmnicu Vâlcea, unul dintre cei mai mari integratori de soluţii IT&C de pe piaţa locală, nu a intrat în insolvenţă pe fondul litigiilor existente cu Intrarom - un producător de echipamente de comunicaţii activ şi pe piaţa soluţiilor IT&C - ci al unui litigiu cu o altă companie din Timişoara, au precizat pentru ZF reprezentanţii Intrarom.

„Litigiul dintre Intrarom şi Romsoft în legătură cu suma de 10,7 mil. lei nu reprezintă cauza intrării societăţii Romsoft în insolvenţă. La momentul introducerii de către Romsoft a cererii de intrare în insolvenţă, respectiv în data de 17.10.2013, între Intrarom şi Romsoft nu existau diferende sau litigii înregistrate pe rolul instanţelor judecătoreşti“, au declarat reprezentanţii Intra­rom, care au adăugat şi că firma are de recuperat peste 12 mil. lei de la Romsoft. ”Intrarom de­ţine împotriva societăţii Romsoft SRL o creanţă certă, lichidă şi exigibilă în valoare de 12.159.331,45 lei, înscrisă în tabelul definitiv al creanţelor Romsoft SRL publicat în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă nr. 11953/16.06.2016.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO