Business Hi-Tech

Încă o achiziţie a lui Teszari: RCS&RDS a preluat şi clienţii iLink

Încă o achiziţie a lui Teszari: RCS&RDS a preluat şi clienţii iLink

Autor: Adrian Seceleanu

27.09.2012, 00:07 2472

Operatorul de cablu RCS&RDS, deţinut de omul de afaceri Zoltan Teszari din Oradea, a preluat infrastructura de comunicaţii şi baza de abonaţi ale companiei Cobalt IT - operatorul reţelei iLink, care avea peste 20.000 de abonaţi în Bucureşti şi alte localităţi din ţară.

"Contractul pe care îl aveţi încheiat cu societatea Cobalt IT S.R.L. (iLink) va fi preluat de societatea RCS & RDS, care dobândeşte toate drepturile şi îşi asumă obligaţiile contractuale", conform notificării către clienţi de pe pagina web a iLink.

Prin această tranzacţie RCS&RDS ar fi preluat peste 23.000 de clienţi pentru serviciile de date şi reţeaua companiei, iar valoarea tranzacţiei ar fi fost de 2,3 mil. euro, potrivit unor surse de pe piaţă.

Reprezentanţii celor două companii nu au făcut alte comentarii în afara anunţului postat pe pagina web a iLink.

RCS&RDS a preluat în ultimul an baza de clienţi a mai multor companii printre care BitZone (Găeşti, Dâmboviţa), Telemach (Piatra-Neamţ), Euro Cable (Timişoara) şi Kabex Prodcom (Cluj). Cobalt IT a avut anul trecut afaceri de 3,2 mil. euro, pierderi nete de 3,1 mil. euro şi datorii de 25 mil. euro. RCS&RDS nu a preluat însă compania, ci doar reţeaua şi clienţii.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO