Business Hi-Tech

Huawei ţinteşte prima poziţie pe piaţa de smartphone-uri în 2019

Huawei ţinteşte prima poziţie pe piaţa de...

Autor: Adrian Seceleanu

25.01.2019, 00:00 162

Compania chineză Huawei se aşteaptă să ajungă în acest an cel mai mare jucător de pe piaţa globală de smartphone-uri chiar dacă firma nu are acces pe piaţa americană şi se află sub o monitorizare din ce în ce mai intensă, scrie Reuters. 

Estimările optimiste ale Huawei sunt în contradicţie cu cele ale giganţilor Samsung - liderul pieţei - şi Apple - numărul trei, care se confruntă cu o scădere a vânzărilor din China. Reprezentanţii companiei au respins din nou acuzaţiile că firma ar ajuta China să spioneze alte ţări.

„Clienţii noştri au încredere în noi, politicienii sunt cei care Huawei ţinteşte prima poziţie pe piaţa de smartphone-uri în 2019

Compania chineză Huawei se aşteaptă să ajungă în acest an cel mai mare jucător de pe piaţa globală de smartphone-uri chiar dacă firma nu are acces pe piaţa americană şi se află sub o monitorizare din ce în ce mai intensă, scrie Reuters.  pun presiune pe noi“, a declarat Robert Yu, directorul diviziei consumer din cadrul Huawei. Compania chineză a înregistrat în 2018 o creştere de 50% a vânzărilor de pe segmentul consumer, la 52 mld. dolari. Huawei este şi numărul doi pe piaţa de smartphone-uri din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO