Business Hi-Tech

Huawei anunţă lansarea pe piaţa românească a unei tablete-telefon Android la preţuri începând cu 350 euro

Huawei anunţă lansarea pe piaţa românească a unei tablete-telefon Android la preţuri începând cu 350 euro

S7, tableta-telefon de la Huawei

Autor: Adrian Voicu

20.09.2010, 12:57 39

Producătorul chinez de echipamente telecom Huawei a anunţatlansarea pe piaţa românească, începând cu trimestrul patru, atabletei-telefon S7, gadgetul rulând sistemul de operare Android2.1, se arată într-un comunicat transmis de companie.

Cu un ecran având o diagonală de 18 cm, cu o rezoluţie de800x480 pixeli, tableta-telefon este dotată cu un procesorSnapDragon ARM de 768 MHz, şi o memorie de 256 MB ce poate fiextinsă până la 32 GB printr-un card microSD.

De asemenea, telefonul-tableta dispune de un cititor de card SDcare va permite, descarcarea fotografiilor in memoria interna sivizionarea lor pe ecran sau partajarea lor imediată în reţele desocializare. Telefonul permite realizarea de apeluri video.

Conectivitatea include 3G (noul S7 poate fi utilizat cu aceeasicartela SIM pe care utilizatorul din România o are acum în telefonsau în modemul de internet) şi Wi-Fi (802.11/b/g/n).

Tableta S7 este dotată şi cu o cameră foto încorporată de 2megapixeli, un accelerometru si un senzor de lumină pentruinterior.

Conform companiei, tableta va fi disponibilă pe piaţa româneascăîncepând cu luna decembrie, preţul de achiziţie ridicându-se la 350euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO