Business Hi-Tech

HTC One este disponibil şi în România

HTC One este disponibil şi în România

Autor: Ioana Niţă

25.07.2013, 19:00 912

HTC One, vârful de gamă al producătorului taiwanez de telefoane mobile, este disponibil de astăzi pe piaţa din România în cadrul magazinelor Orange.

Noul smartphone HTC dispunde de funcţia HTC BlinkFeed, care transformă ecranul principal într-un flux continuu de informaţii personalizate, precum noutăţi din social media, divertisment, lifestyle, ştiri şi fotografii.  HTC aduce conţinut din 1.400 surse cu peste 10.000 de articole pe zi, de la cele mai importante companii media, precum AOL sau Reuters, plus statusurile publicate de prieteni în reţelele sociale.

HTC One rulează cu sistemul de operare Android şi are un procesor quad-core la 1,7 Ghz. Camera foto are 4 megapixeli, iar cu ajutorul funcţiei HTC Zoe utilizatorii pot  fotografia sau filma la rezoluţie mare. HTC Zoe crează de asemenea montaje video, imagini şi clipuri video cu muzică integrată, editate în mod profesionist, cu tranziţii şi efecte speciale.

Terminalul HTC este diponibil în trei culori: Glacial Silver, Glamour Red şi Stealth Black.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO